Skip links

  • LinkedIn
  • T: 026 – 302 00 22
  • E:

Uw specialist

veldhoen logo

Financiële administratie

Stapelt de administratie zich zo op, dat u geen overzicht meer heeft van de financiële zaken binnen uw onderneming? Wilt u meer tijd over houden voor de kernactiviteiten? Bij De Veldhoen bent u voor het uitbesteden van de financiële administratie aan het juiste adres. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag op weg. De focus van onze financiële dienstverlening richt zich op middelgrote en kleine (startende) ondernemers.

Financiële dashboards: in een oogopslag inzicht in uw bedrijfsresultaten

Overzicht en inzicht op cijfers: zie in een oogopslag hoe u ervoor staat. Met financiële dashboards ziet u eenvoudig de uitstroom van geld en wat er nog binnen gaat komen. Verkrijg snel en eenvoudig inzicht in de meest actuele stand van zaken. De dashboards kunnen iedere dag worden bijgewerkt middels de bankkoppeling. Het is zelfs mogelijk om uw verkoop facturen via uw telefoon, tablet of laptop te maken zodra u bij de klant naar de buiten stapt.

Veldhoen schrijft

Verwerkt u facturen en documenten liever online?

Dat kan! Onze medewerkers werken met Unit4 Basecone, waarmee facturen en documenten digitaal verwerkt kunnen worden. Papieren facturen worden gedigitaliseerd met onze scan en herken software. Verder wordt elk document verwerkt en gearchiveerd. Creëer een volledig digitaal archief. Zo heeft u overal inzicht in de status van facturen en documenten.

Veldhoen afspraak

Geen zorgen over uw fiscale aangiften omzetbelasting

Wij kunnen u ontzorgen van de tijd en moeite omtrent de belastingaangifte. Regels en tarieven veranderen continu: onze mensen zijn vakkundig en zorgen ervoor dat hun kennis voortdurend actueel is. Naast de aangifte omzetbelasting helpen wij u graag bij de opgaaf ICP.

Administratie inlenen en detachering

Wilt u als ondernemer de complete administratie uit handen geven? Ook dat nemen wij graag van u over. Wij komen bij u langs om de administratie te verzorgen. Daarnaast pakken we andere administratie taken op, zoals het verrichten van betalingen, bewaking van de debiteuren, en op maat gemaakte rapportages.