Skip links

  • LinkedIn
  • T: 026 – 302 00 22
  • E:

Uw specialist

Ondernemen

Heeft u behoefte aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het ondernemen? Wilt u uw eigen onderneming starten? De Veldhoen kan u van onpartijdig advies voorzien. Onze adviseurs werken vakkundig en bieden veel expertise op verschillende gebieden binnen ondernemen.

Veldhoen koffie

Starten

U wilt een eigen onderneming starten. Waar moet u beginnen? Wat zijn de valkuilen waar u als starter tegen aan kunt lopen? Een concreet plan hebben en uw zaken in orde hebben zijn enorm van belang. Onze adviseurs bieden ontzorgen u op allerlei gebieden binnen het starten van een onderneming: van plan tot de uiteindelijke opzet.

Lees meer →

Groeien en investeren

Iedere ondernemer streeft naar groei van zijn of haar onderneming. Ondanks dat groei als iets positiefs wordt gezien, kan het allerlei knelpunten teweeg brengen en zal u als ondernemer veel vragen hebben. Bij groei hoort verandering. Deze veranderingen wilt u zo goed mogelijk laten verlopen. Laat u hierin bijstaan door een van onze adviseurs.

Lees meer →

Veldhoen kantoor

Financieel advies

Is uw onderneming sterk in de groei? Wilt u graag samen met uw groeiend aantal medewerkers een nieuw pand betreden? Schiet het te kort aan financiële middelen om deze groei te kunnen ondersteunen?  Wij bieden begeleiding bij een financieringsaanvraag bij de bank en het bijbehorende proces.

Lees meer →

Wij vinden direct persoonlijk contact met onze cliënten erg belangrijk,
zodat wij snel op uw wensen kunnen inspelen.