Skip links

  • LinkedIn
  • T: 026 – 302 00 22
  • E:

Uw specialist

Financieel advies

Is uw onderneming sterk in de groei? Wilt u graag samen met uw groeiend aantal medewerkers een nieuw pand betreden? Schiet het te kort aan financiële middelen om deze groei te kunnen ondersteunen? Er zijn een groot aantal mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering, waaronder de aanvraag van bankkrediet. Wilt u graag een financieringsaanvraag doen bij de bank, maar loopt u vast in het proces of wilt u hierin begeleid worden? Wij bieden de juiste ondersteuning.

Bankkrediet

Het aanvragen van een bankkrediet geeft u meer financiële ruimte voor nodige investeringen en uitbreiding. Voor de aanvraag is het van belang dat u een goed bedrijfsplan heeft met juiste en goede onderbouwing voor het krediet. Deze bevat een gedetailleerde analyse van de financiële historie van uw onderneming. Hierbij kunt u denken aan de rentabiliteit, liquiditeit, solvabiliteit, balansstructuur, waarde van activa en eventuele reserves. Verder is het belangrijk om sterk onderbouwde prognoses op te stellen. De bank wilt namelijk wel weten waar uw cijfers op gebaseerd zijn.
Naast de financiële historie en prognose kijkt de bank o.a. ook naar de kwaliteit van het bedrijfsmanagement, de bedrijfsprocessen, het cash-management, het cash-genererend vermogen, en eventuele verbonden risico’s.
Klik hier om meer te weten te komen over deze diensten

Wij vinden direct persoonlijk contact met onze cliënten erg belangrijk,
zodat wij snel op uw wensen kunnen inspelen.