Skip links

  • LinkedIn
  • T: 026 – 302 00 22
  • E:

Uw specialist

veldhoen logo

Starten

Bent u een startende ondernemer of bent u van plan in de toekomst uw eigen onderneming te beginnen? Een goede voorbereiding is het halve werk. Als starter zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden, zoals aanmelding bij de belastingdienst en het afsluiten van benodigde verzekeringen.

Veldhoen calculatie

Waar moet u beginnen?

Bedenk wat voor bedrijf u graag wilt starten. Wees hier specifiek in: wat is het idee, wat heb ik te bieden en wie wordt mijn doelgroep?  Wat zijn uw sterke en zwakke kanten? Weet waar uw talenten zitten en wat uw mogelijke verbeterpunten zijn. Het succes van een nieuwe onderneming begint bij uzelf: waarmee gaat u zich onderscheiden? Wat maakt uw bedrijf interessant voor klanten? Stel hierbij dan ook doelen op. Wat wilt u met uw onderneming bereiken? Wees concreet, dat is het belangrijkste.

Ontloop potentiële valkuilen

Onderzoek is erg van belang alvorens u aan uw onderneming begint. Het begin is zoals het staat: het begin. Om uw idee werkelijk tot een succesvolle onderneming te brengen, heeft u een concreet plan nodig. Niet alleen voor de onderneming zelf, maar ook op financieel gebied. Dat betekent dus ook uw persoonlijke financiële situatie. Hoe bent u van plan de administratie bij te houden? Hoe gaat u mogelijke risico’s afdekken? Als startende ondernemer zult u niet altijd even goed de weg kunnen vinden en veel vragen hebben.

Veldhoen kantoor

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u ondersteuning bieden bij de volgende zaken:

  • Opstellen ondernemingsplan
  • Opzetten van administratie, computersystemen, etc.
  • Aanmelden bij de belastingdienst en overige (benodigde) instanties
  • Advies betreffende benodigde verzekeringen
  • Bespreking met financiers

De bovenstaande zaken vormen een drijfveer voor uw financiële planning en administratie. Zonder een plan en financieel overzicht zult u namelijk geen inzicht hebben op de toekomst van uw onderneming, waardoor beslissingen nemen en keuzes maken een lastige taak wordt.