Skip links

Vacature: Beginnend Assistent Accountant

de-veldhoen-overleg

De Veldhoen BV

Administratie & Belastingadvies

Schrijf u in voor de nieuwsbrief →

 • LinkedIn
 • T: 026 – 302 00 22
 • E: info@ab-veldhoen.nl

Beginnend Assistent Accountant

De ideale start van jouw carrière vind je bij ons! Niet alleen omdat wij je de fijne kneepjes van het vak leren, maar vooral omdat jij bij ons de ruimte krijgt jouw ontwikkeling zelf vorm te geven. Samen met een hecht en professioneel team werken wij iedere dag vol energie aan verschillende administratie- en belasting vraagstukken van uiteenlopende klanten. En we hebben ambitieuze plannen!

Wat je als Beginnend Assistent Accountant gaat doen

Dit kan een vliegende start worden van jouw carrière! En de begeleiding is al geregeld. Je wordt door een ervaren buddy ondersteunt en op weg geholpen. Je verzorgt de financiële administratie voor klanten maar ook zet jij de jaarrekening in concept klaar omdat wij geloven in zo min mogelijk schakels. Ben je na een tijdje wegwijs geworden? Dan bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden hoofdzakelijk uit het:

 • zelfstandig opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften (OB, IB en VPB);
 • maken van diverse rapportages voor klanten (per maand, per kwartaal);
 • inrichten en verzorgen van administraties voor (nieuwe) klanten, veelal gedigitaliseerd.

Wie we zijn

Wij zijn een kantoor met jarenlange ervaring op het gebied van accountancy, administratie, fiscale en advieswerkzaamheden. Als adviseur denken wij vanuit de ondernemer en willen we in onze werkzaamheden vooruitstrevend zijn. De nuchtere mentaliteit ontbreekt niet, we geven veel vrijheid wanneer dat kan maar verwachten ook dat er wordt doorgewerkt als dat moet. Het is een platte organisatie waarbij je veel verantwoordelijkheid wordt gegeven. We communiceren open en eerlijk en houden van een lolletje op z’n tijd. En de klanten waarmee wij werken? Die zijn in diverse branches actief waardoor er een brede expertise in ons bedrijf opgebouwd hebben.

Wat wij jou als Beginnend Assistent Accountant bieden

Bij de Veldhoen geven we je veel verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf alsmede je carrière verder te ontwikkelen. Zo zijn er doorgroeimogelijkheden naar de functie van zelfstandig Assistent Accountant en Relatiemanager. Daarnaast bieden we:

 • een jaarcontract met de intentie om deze daarna om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een fulltime werkweek van 40 uur (32 uur per week is ook mogelijk);
 • een marktconform salaris;
 • een premievrij pensioen.

Wat we van jou als Beginnend Assistent Accountant vragen

Uiteraard heb je afgeronde MBO bedrijfsadministratie diploma en ben je bereid om je verder te blijven ontwikkelen. Woon je in ons werkgebied (Achterhoek / Oost-Betuwe)? Dan is dat helemaal mooi meegenomen! Maar nog belangrijker vinden we de volgende eigenschappen:

 • Flexibiliteit. Soms moeten we samen even door.
 • Accuraat. We zetten het er toch maar bij.
 • Je kan je goed redden met de systemen. Wij leggen het eerst wel uit.
 • Positief ingesteld. Dat zijn wij namelijk ook! 

Daarnaast geloven wij dat er altijd ruimte voor verbetering is. Wij waarderen het dus als je feedback aan ons terug geeft en niet met je goede ideeën blijft rondlopen. Ook wordt in deze functie een zekere mate van zelfstandigheid verwacht waarbij je rechtstreeks aan de vennoot rapporteert. En, net als wij, ben jij ook nog lang niet uitgeleerd en dus bereid opleidingen en/of cursussen te volgen.

Word jij enthousiast van deze vacature dan gaan wij graag met je in gesprek! Voor vragen neem gerust contact met ons op onze Recruiter Dominique Rooswinkel via 06-28671744.

Protect e-mail with only css

Herken jij jezelf in het profiel of ben jij niewsgierig geworden of dit wat voor jou is? Mail jouw motivatie en cv naar